NLB Banka odnijela nagradu za "Najbolji poslovni potez"

prema izboru portala Indikator.ba: Kad srce odabere, Bjela

NLB Banka odnijela nagradu za "Najbolji poslovni potez"

Sponzorski tekst

NLB Banka d.d. Sarajevo i Mastercard® su nizom pogodnosti i aktivnosti čaroliju zime i zimskih sportova na Igmanu i Bjelašnici učinili dostupnom brojnim skijašima, snowborderima, izletnicima i rekreativcima.

Pored brojnih pogodnosti pri kupovini dnevnih ski karata, plaćanja servisa te iznajmljivanja skijaške opreme, NLB Banka je zajedno sa kompanijom ZOI ’84 obezbijedila i besplatan prijevoz do olimpijskih planina, a uz to podržala je i klub mladih skijaša i održavanje kulturno-zabavnih programa na otvorenom. Ovim aktivnostima NLB Banka je snažno stala uz projekat razvoja zimskog turizma na Bjelašnici i Igmanu, podržavajući lokalne turističke destinacije.

Zbog svega navedenog, portal Indikator.ba je odlučio NLB Banci dodijeliti nagradu "Najbolji poslovni potez" u kategoriji Turizam za turističku sezonu Zima 2021/2022.

"Mi u u NLB Banci vjerujemo u potencijal ovog regiona i ulažemo značajne napore kako bi doprinijeli kvaliteti života u zajednici u kojoj živimo i radimo. Već drugu godinu zaredom, kako ovim projektom, tako i projektom poput Okvira Pomoći i drugih inicijativa, nastojimo pružiti našu ruku podrške domaćoj privredi i turizmu. Izuzetno nam je važno biti tamo gdje su naši klijenti, usputno stimulišući i rast i razvoj naše turističke ponude. Posebno mi je drago da je su naše inicijative prepoznate od strane portala Indikator.ba. Mogu najaviti i nastavak ovakvih i sličnih projekata, a uz motivaciju i energiju koju imamo, sigurna sam da će nas upravo to odvesti na jedan novi nivo kao jednu od najvažnijih banaka u regionu sa pozitivnim utjecajem na društvo i zajednicu u kojoj živimo", izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d., Sarajevo.

Top Komentari

Paulax
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi