Norvežane potresa skandal: Igrači se hvale slikama gole kolegice

Lijepa Nora je jako razočarana

Norvežane potresa skandal: Igrači se hvale slikama gole kolegice

O. Lekić

Norveški rukometni savez potresa skandal zbog golišavih fotografija Nore Mork koje su procurile u javnosti.

Reprezentativki ove zemlje je prošle jeseni hakiran mobitel za vrijeme okupljanja i s njega su preuzete 'vruće' i eksciplitne fotografije, a da stvar bude gora, iste su se našle među igračima muške selekcije koja se trenutno takmiči na Euru u Hrvatskoj. 

Skandinavski mediji prenose da igrači muške reprezentacije na svojim uređajima posjeduju fotografije kolegice, što 26-godišnjoj Mork teško pada i zbog toga razmišlja o povlačenju iz nacionalnog tima.

"To je moje okruženje i mislila sam da su to ljudi koji bi se trebali brinuti o meni. Jako sam razočarana i žao mi je. Savez je obaviješten da razmišljam o svojoj budućnosti u reprezentaciji i ne znam želim li biti dio kolektiva koji više štiti kolege koji su počinili seksualno uznemiravanje, nego mene osobno", rekla je Mork.

Da se ne radi samo o traču svjedoče i riječi predsjednika norveškog rukometnog saveza.

"Savez je obaviješten da su neki igrači dobili slike na mobitel, ali su rekli i da su ih izbrisali", kazao je Kere Geir Lio.

U cijeloj priči lijepoj Nore teško pada što je Rukometni savez Norveške nije dovoljno zaštitio u ovom slučaju, te što nije dobila ni službenu ispriku.

Top Komentari

topalovic
Jebo bi je a nebi mi trebala platit.
2 9
Sanel Orucevic
Stoje ostavila mb namjerno obicna fufica ovde.
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije