Nova Bilićeva frizura je hit: "Šta je ovo?"

Zapalio društvene mreže

Nova Bilićeva frizura je hit: "Šta je ovo?"

Hrvatski trener Slaven Bilić zadivio je sve nakon svoje prve sezone u West Hamu. 

Uoči minule sezone malo je ko očekivao da će West Ham sezonu završiti na sedmoj poziciji. Svojim dolaskom Bilić je preporodio Čekićare i postao je omiljen među navijačima, igračima i čelnicima kluba, a jednako uspješno pažnju plijeni i kada se pojavi na malim ekranima.

Ovaj put Bilić je zaposlen da tokom Eura bude jedan od stručnih komentatora ITV-a, a gledatelji ove televizijske kuće su najprije mogli primijetiti njegov novi imidž. Tačnije, novu i neobičnu frizuru.

Ubrzo su na društvenim mrežama uslijedile i šale na Bilićevu novu frizuru. Jedan od duhovitih komentara bio je: "Šta je ovo? Nova moda? Oklada? Izazov? Malo je previše gledao Sam u kući?"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi