Nova godina u Sarajevu uz RnB, hip hop, disco i plesne klasike

Red Bull Presents Brown Sugar RnB

Nova godina u Sarajevu uz RnB, hip hop, disco i plesne klasike

E. Čaušević

Zaljubljenici u RnB, hip hop, disco i plesne klasike s radošću su dočekali objavu da će Red Bull u saradnji s FmJam ekipom u Sarajevu organizovati posebno novogodišnje izdanje popularnog serijala Brown Sugar RnB. Velika dvorana Doma mladih, okićena u novogodišnje ruho, bit će to specijalno mjesto gdje će ljubitelji ove vrste muzike 31.12.2019. godine moći ispratiti staru i dočekati novu 2020.

Danas će u prodaju biti pušten ograničen broj Early Bird ulaznica za ovaj novogodišnji doživljaj. Ulaznice se po cijeni od 10 KM (s konzumacijom) mogu kupiti u sistemu kupikartu.ba, kao i u kafe baru Opera u Sarajevu.

Početkom januara 2019. godine, Red Bull i FM Jam ekipa su upravo u Domu mladih započeli saradnju na specijalnim edicijama iz serijala Brown Sugar RnB. Nevjerovatna atmosfera iz januara se proširila na cijelu proteklu godinu, pa je za očekivati da će svoj vrhunac ponovo doživjeti u Domu mladih ovog 31. decembra na dočeku Nove godine 2020.

Zbog toga se nestrpljivo očekuje novi event pod etiketom Red Bull Presents, a prva novogodišnja Brown Sugar RnB zabava obećava provod o kojem će se dugo pričati.

„Naša ekipa je već u slavljeničkoj atmosferi i pripremamo se punom parom da skupa s gostima proslavimo godinu iza nas i u odličnoj atmosferi dočekamo novu. Brown Sugar RnB nakon godinu dana od prvog specijala ponovo dolazi u Dom mladih i to je odlična prilika da na jednom mjestu slavimo raznim povodima. U decembru pored proslave Nove godine dočekujemo i novi album Frenkija, Kontre i Indiga, a slavimo i 20 godina od nastanka FmJama. Upoznati smo s velikom željom publike za ovakvim eventom i već sada možemo reći da spremamo novogodišnju zabavu kakvu glavni grad BiH dugo očekuje“, izjavio je DJ Soul.

Podsjećamo da su pod etiketom Red Bull Presents specijalna izdanja Brown Sugar RnB partyja održavana u Domu mladih, dva puta u Zetri te u hotelu Hills gdje je upriličen tajni party. Svaki od ovih prostora je bio posebno preuređen uz specijalne audio-vizualne efekte koji su, pored vrhunske muzike i nastupa specijalnih gostiju, publici pružali jedinstven doživljaj.

Svi s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se 31. decembra s početkom u 21h Dom mladih pretvoriti u čarobnu novogodišnju lokaciju, ponovo s posebnim i do sada neviđenim audio-vizuelnim efektima. Merakoon i DJ Soul, pored specijalnih gostiju, za ovu priliku najavljuju i proširenu muzičku selekciju, te uz nezaboravne RnB i hip hop hitove donose disco i plesne klasike u sedmosatnom setu u novogodišnjoj noći za pamćenje.

Obzirom da je domaća publika iz više gradova već pokazala veliki interes za novogodišnje izdanje, organizatori su odlučili da već sada u prodaju puste prvi kontigent Early Bird ulaznica po sniženoj cijeni od svega 10 KM (uključena je konzumacija u vidu jedne limenke Red Bulla). Nakon 10. decembra ili rasprodanog prvog kontigenta, karte će se moći nabaviti u pretprodaji po cijeni od 15 KM (takođe s konzumacijom). Redovna cijena karata će iznositi 20 KM s konzumacijom. Karte su puštene u prodaju od danas na platformi kupikartu.ba i u kafe baru Opera u Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti