Nova Musina djevojka neodoljivo podsjeća na Ronaldovu bivšu

Bh. košarkaš na sedmom nebu

Nova Musina djevojka neodoljivo podsjeća na Ronaldovu bivšu

Džanan Musa definitivno živi svoj san. Osim što je u protekloj godini otišao u najjaču košarkašku ligu na svijetu (NBA), ovom reprezentativcu Bosne i Hercegovine ide dobro i van parketa, što se može vidjeti po njegovom Instagram profilu.

Uspješni sportaši poput Muse oduvijek su bili pravi magneti za lijepe i atraktivne djevojke, pa stoga ne čudi što jednu takvu kraj sebe ima upravo i on sam, a djevojka koja je osvojila njegovo srce zove se Sara Hamzić i inače je iz Gračanice.

Pretpostavlja se da je ljubavna romansa ovog para započela u Sarajevu, gdje Sara studira, a da u njihovom odnosu ima nešto više od prijateljstva potvrdio je i sam Džanan objavivši na Instagramu fotografiju na kojoj su zajedno u zagrljaju.

Fotografija je, naravno, za kratko vrijeme izazvala mnoštvo reakcija. Njegovi brojni pratioci su mu u komentarima čestitali, a među njima i popularni televizijski voditelj Tarik Filipović, koji je paru poželio sreću stavivši srce ispod fotografije.

O Sari se ne zna previše, no ako je suditi prema fotografijama koje objavljuje, zaista uživa pozirati ispred objektiva i primjetno je da ima istančan modni ukus.

Mnogim stranicama je ranije bila interesantna zbog nevjerovatne sličnosti sa manekenkom Irinom Shayk koja se zabavljala sa Cristianom Ronaldom.

View this post on Instagram

🃏👫

A post shared by Dzanan Musa (@dzananmusa) on

Top Komentari

Mostar
Jeli skino junfer
5 0
Hz rajvosa
ma voli ga sigurno ???
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi