Nova tragedija: Preminuo još jedan navijač Sjeverne Irske

Nevjerovatno

Nova tragedija: Preminuo još jedan navijač Sjeverne Irske

Iz Francuske nove stižu tragične vijesti...

U samo četiri dana preminula su dvojica navijača Sjeverne Irske. Prvo je nakon premijerne utakmice ove reprezentacije protiv Poljske u Nici smrtno stradao 25-godišnji Darren Rodgers, koji je pao sa osam metara visoke ograde na plaži Castel Plage, da bi se danas desila nova tragedija.

Za vrijeme utakmice između Sjeverne Irske i Ukrajine kolabirao je 64-godišnji navijač ove reprezentacije, saopštile su francuske vlasti.

Nesretni događaj desio se u 80. minuti utakmice u Lyonu, a stradalom navijaču Sjeverne Irske nije uspjela pomoći ni reanimacija.

Identitet preminulog navijača Sjeverne Irske još uvijek nije poznat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi