Novak obradovao sina za prvi rođendan

Stefan se pošteno osladio

Novak obradovao sina za prvi rođendan

Sin Novaka Đokovića je prije nekoliko dana proslavio svoj prvi rođendan, a to je bila prava prilika da najbolji teniser svijeta još jednom pokaže kako se snalazi u ulozi brižnog oca.

Sa svojom suprugom Jelenom, Novak se potrudio da malom Stefanu ništa ne fali, pa je tako na simboličnoj rođendanskoj zabavi bilo pregršt poslastica.

"Naravno, rođendan nije rođendan bez torte i svjećica! Kao što sam pomenula ranije, mi se uvek trudimo da u našoj kući imamo nešto slatko za grickanje (ne šećer), pa smo i za Stefanov rođendan spremili zdrave, slatke kolače. To znači: bez šećera, brašna, jaja, mleka, glutena i čokolade. Mi smo se samo služili drugim opcijama, koristeći zdrave sastojke: voće, orahe, kakao, rogač, kokos... Naša porodica, koja nije striktno na dijeti - obožava ove stvari! Moja mama je bila zabrinuta da će ovo biti mala torta za sve nas (da je veće bolje je samo mit), ali tada je shvatila da se zbog ovih sastojaka najedete brzo, zadovoljivši želju za šećerom", napisala je Jelena u opisu fotografije na Instagramu.

slatkisi.jpg

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.