Nove frizure u bh. reprezentativaca

Milićević i Vranješ s novim frizurama u Grčku

Nove frizure u bh. reprezentativaca

Dino Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine jutros je odradila trening u zatvorenom balunu, koji je namijenjen za treniranje kada vremenski uvjeti napolju to ne dozvoljavaju.

Prema protokolu nakon odrađenog treninga, igrači su dobili slobodno, a nekolicina njih je odlučila slobodno vrijeme iskoristiti na svoj način.

Danijel Milićević i Ognjen Vranješ važe za nogometaše, koji privlače pažnju javnosti i ženskog dijela publike. Tako je danas ovaj dvojac u Trening centru na Crkvičkom brdu odlučio na šišanje. Oni su čuli za kvalitetan frizerski barber studio "Urban" u Zenici, tako da su odlučili da srede svoj imidž pred narednu utakmicu kvalifikacija protiv Grčke u Atini.

Mora se priznati da je atmosfera u ekipi veoma dobra i pored toga što Kolašinac još nije došao na pripreme, dok Spahić i Begović također imaju probleme s povredama.

Sutra će reprezentativci ujutru odraditi jutarnji trener koji će biti otvoren za javnost, dok će poslijepodnevni biti zatvorenog tipa, a polazak za Atinu planiran je u petak ujutro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti