Novi Dilettin video iz teretane nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Novi Dilettin video iz teretane nikoga ne ostavlja ravnodušnim

S. Grebović

Jedna od najseksipilnijih TV voditeljki na svijetu, zanosna Diletta Leotta, ne prestaje da mami uzdahe muških obožavaoca na društvenim mrežama.

Omiljena je voditeljica kako na "čizmi" tako i širom Evrope. Redovito izvještava o sportu, prije svega fudbalu, a njen atraktivan izgled donio joj je svjetsku popularnost

Talijanka svoju popularnost najviše može zahvaliti izuzetnoj linijom koju je dovela bukvalno do savršenstva. Produkt iste su naporni treninzi u teretani, kao i maksimalno pridržavanje ishrani.

Njen instagram profil broji gotovo 6 miliona pratitelja, koje Diletta redovno "časti" zanosim fotografijama, ali i klipovima, prvenstveno iz teretane kao što je bio slučaj i ovog puta.

Pogledajte kako to ona radi...

Top Komentari

United_HZ
Čudi me da niste isključili komentare hahah
1 2
Ciklobutan
nevjerovatno je kako dvije tri iste zene promovisete:wanda georgina i diletta.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi