Novi doživljaj Cedevite u kafićima

Novi doživljaj Cedevite u kafićima

Sponzorski tekst

 Zasigurno ste se već susreli s onim vječnim pitanjem bez pravog odgovora: da li je čaša poluprazna ili polupuna?

Bez obzira jeste li optimist ili pesimist, u jedno možete biti sasvim sigurni: od ovog ljeta vaša čaša Cedevite u kafiću bit će čak 25% punija! Cedevita vas ovog ljeta, uz optimizam, na terasama kafića daruje s 25% većim pakiranjem koje po istoj cijeni pruža više osvježenja!

Neodoljivi, prepoznatljivi okusi naranče, limuna, limete, grejpa te kombinacija zove i limuna dolaze u jedinstvenom, inovativnom pakiranju koje omogućava atraktivno serviranje vašeg omiljenog napitka.

Uz spomenute veterane dobrih okusa, u ponudi se nalazi i jedna nova, dječja poslastica – Cedevita jagoda kids obogaćena kalcijem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.