Novi dresovi Holandeza "vrište"!

Opako

Novi dresovi Holandeza "vrište"!

SportSport.ba

Englezi, Francuzi, pa onda i Holanđani, danas su promovisali svoje nove dresove za Euro 2012 i u sva tri slučaja dobili smo jednobojne komplete.

Svaka čast Francuzima i Englezima, ali dresovi u kojima će Holandija nastupiti na Evripskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj su opaki. Iz Nikea stiže gostujući dres sasvim crne boje sa narandžastim detaljima.

Tehnologija i model dresa jednaki su kao oni kod Francuza pa nećemo trošiti previše riječi, ali dizajnom će Holanđani sasvim sigurno plijeniti pažnju.

I holandski dresovi imaju natpis sa unutrašnje strane gdje stoji:

"Nieuwe Meesters" (New Masters),

omaž njihovim umjetnicima iz 17. vijeka, Rembrandtu i Vermeeru čijim stopama žele ići umjetnici iz holandskog fudbalskog tima.

Fotografije novih gostujućih dresova Holandije pogledajte OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti