Novi hakerski napad: Procurile gole fotografije Lindsey Vonn

Skijašica u centru pažnje

Novi hakerski napad: Procurile gole fotografije Lindsey Vonn

O. Lekić

Američka skijašica Lindsey Vonn ponovo se našla na udaru hakera.

Lindsey slovi za jednu od najatraktivnijih sportašica svijeta i zaustavlja dah mnogima, ali ima i bogatu arhivu svojih golišavih fotografija.

Nakon što su prošlog ljeta u javnost procurile erotske fotografije koje je slala golferu Tigeru Woodsu, dok su još bili u ljubavnoj vezi, sada su se pojavile nove tri. Na njima se više vidi polni organ Vonnove, nego sama skijašica.

"Vruće" fotografije nastale ispod tuša već kruže internetskim stranicama, a Vonn je najavila da će poduzeti daljnje korake, kako se više ne bi narušavala njezina privatnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti