Novi osvajački pohod Jermaina Defoa

Pronašao X Factor

Novi osvajački pohod Jermaina Defoa

M. Skaka

Tottenhamov "loverboy", Jeramin Defoe ponovo je napunio naslovnice otočkih tabloida, ovaj put svojom vezom sa Alexandrom Burke, pobjednicom britanskog X Factora iz 2008.

Defoe se ranije proslavio vezama sa manekenkama Charlotte Mears, Danielle Llyod i Chantelle Haughton, a sada je prema dobroj staroj tradiciji prešao na pop zvijezde koje su se uvijek tako dobro slagale sa fudbalerima.

Za Daily Star pjevačica je izjavila da je 100% sretna i zadovoljna svojim prvatnim životom, te da (i pored činjenice da ima samo 23 godine) razmišlja o braku i djeci. Sve to nakon što je odbila priznati da se zabavlja sa fudbalerom Tottenhama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.