Nowitzki objavom na Twitteru nasmijao cijeli svijet

Smiješna situacija

Nowitzki objavom na Twitteru nasmijao cijeli svijet

E. Oštraković

Dirk Nowitzki nakon što je završio karijeru pokušava da što više uživa, jer je to ono što je htio.

On je odlučio da prisustvuje nekim utakmicama Svjetskog prvenstva u Kini, a po povratku kući dočekala ga je zanimljiva situacija.

Naime, po povratku u Dallas, gdje se odlučio da ostane živjeti, na aerodromu je bio veliki broj kamera, a on je mislio da je to zbog njega.

"Kada sam se vratio iz Kine na aerodromu je bio veliki broj kamera. Pomslio sam da je sve to zbog mene, ali došli su zbog Zekea", napisao je Dirk na Twitteru.

Zeke je Ezekiel Elliot, NFL igrač Dallas Cowboysa koji je došao u isto vrijeme kada i Dirk, a noviari su ga dočekali jer još uvijek nije riješena situacija oko njegovog ugovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi