Nurkić se prerušio za Noć vještica i opravdao nadimak
(Foto: EPA) Nurkić je sinoć sa svojim Trail Blazersima pregazio Houston Rocketse. Bosnian beast je u ovom meču upisao 22 poena i 10 skokova.

Ljepotica i bosanska zvijer

Nurkić se prerušio za Noć vještica i opravdao nadimak

Danas se širom svijeta obilježava Noć vještica, a prerušavanje i kostimirane zabave postale su globalno popularne stvari.

Ni sportske zvijezde nisu "imune" na Noć vještica, pa su tako i košarkaši Portland Trail Blazersa spremili posebne kostime.

Mnogi su se obukli u likove iz horor filmova, dok je naš Jusuf Nurkić kao inspiraciju odabrao lik iz dobro poznate bajke i Disneyjevog crtanog filma inspirisanog istom.

Naime, Nurkić se po uzoru na svoj nadimak "Bosnian Beast" ili "Bosanska zvijer" obukao u zvijer iz Ljepotice i zvijeri.

Top Komentari

Emir
Malo dzamlija a malo i halloween, tipicno za neuke Bosnjake.
12 18
king11
odlično mu pristaje
17 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi