Objavio da mu se zaručnica porodila devet mjeseci nakon četvrtfinala Svjetskog prvenstva

Te noći se baš slavila pobjeda

Objavio da mu se zaručnica porodila devet mjeseci nakon četvrtfinala Svjetskog prvenstva

Endin Čaušević

Defanzivac Leicester Cityja, Harry Maguire, našao se u centru pažnje nakon što se oglasio na društvenim mrežama.

On je objavio da je njegova zaručnica Fern Hawkins završila u bolnici i da se porodila te je ovaj par dobio prinovu. Ovaj 26-godišnji fudbaler je to saopštio dok je saznao i nije mogao sakriti oduševljenje.

Međutim, sigurno da Maguire nije očekivao da će postati glavna tema u Engleskoj. Naime, engleski mediji potrudili su se da izračunaju i dođu do zaključka da se ona porodila tačno devet mjeseci nakon utakmice koju svi pamte.

Naime, radi se o meču četvrtfinala Svjetskog prvenstva kada je Engleska pobijedila Kolumbiju nakon penala i plasirala se u polufinale. Očito je Maguire te noći itekako slavio pobjedu, a devet mjeseci kasnije dobio je najljepši poklon u životu.

Top Komentari

rajvosa46
E čime se vi bavite...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi