Objavljen video nesreće u kojoj je igrač Seville ubio mladi bračni par

Strašan sudar

Objavljen video nesreće u kojoj je igrač Seville ubio mladi bračni par

E. Čaušević
Teme:

Javnost u Meksiku jučer je potresla saobraćajna nesreća koja se desila u Guadalajari, a koju je skrivio mladi igrač Seville, Joao Maleck.

Maleck je zbog velike brzine udario u automobil koji je bio ispred njega, a u njemu su bili 33-godišnji muškarac i njegova sedam godina mlađa supruga.

Strašna tragedija desila se baš na dan njihovog vjenčanja, a iza njih ostalo je dvoje djece. Maleck se našao na žestokim kritikama jer se vjeruje da je bio pijan u trenutku stravične saobraćajne nesreće.

S njim u automobilu bio je njegov prijatelj, ali kako prenose meksički mediji oni su zadobili samo lakše povrede. Također, jedan od svjedoka ove nesreće izjavio je da Maleck čak nije ni pokušao zakočiti.

Od udara automobil u kojem su bili muž i žena se prepolovio, a oni su poginuli na licu mjesta. Također, u javnosti se pojavio i video ove nesreće koji je zaista uznemirujući.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi