Objavljene uznemirujuće fotografije teško pretučenog igrača Slavena

Napadnut željeznim šipkama

Objavljene uznemirujuće fotografije teško pretučenog igrača Slavena

E. Škorić

Nogometaš Slaven Belupa Muzafer Muzo Ejupi teško je stradao nakon napada koji se dogodio prije dva dana.

Njega su u Koprivnici pretukli željeznom šipkom, a Slaven je objavio fotografije nastradalog igrača uz tekst koji objavljujemo u cijelosti:

"Naš igrač Muzafer Muzo Ejupi nalazi se na kućnoj njezi, u svom domu u Koprivnici te se oporavlja od teškog fizičkog napada i pretrpljenih “lakših fizičkih ozljeda” koje je doživio prije dva dana.

O kakvim “lakšim” ozljedama se radi možemo vidjeti na priloženim fotografijama. Muzi želimo brz oporavak sa što manje posljedica i što brži povratak u našu svlačionicu i na 'zelene travnjake' kako bismo zajedno ostvarivali što bolje rezultate.

Također, željeli bismo ovim putem apelirati na sve hrvatske medije da objektivno i, prije svega, odgovorno informiraju javnost. Ne samo u ovom slučaju Muzafera Ejupija, već u svim slučajevima općenito kada se u javnost izlazi s nedovoljno provjerenim informacijama.

Top Komentari

DobarDam
Drugi nek jebu a ti se muzafere marisi
1 0
Keno
Sta je razlog ovog napada?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi