Očekivano: Neymar uradio novu tetovažu na vidljivom mjestu

Pamtit će zlato sa OI

Očekivano: Neymar uradio novu tetovažu na vidljivom mjestu

Teme:

Brazilski superstar Neymar bio je heroj svoje selekcije koja je sinoć prvi put u historiji osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

Brazil je na domaćem terenu savladao Njemačku boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je u prethodnih 120 minuta rezultat bio 1:1. Neymar je postigao gol za 1:0, te pogodio posljednji penal kojim je Brazil došao do zlata.

Koliko je ovaj uspjeh značio Neymaru najbolji su pokazatelj njegove suze radosnice odmah nakon pogođenog penala, ali i današnja fotografija kojom se pohvalio na društvenim mrežama.

Fudbaler Barcelone je na svojoj lijevoj ruci, na izuzetno vidljivom mjestu, istetovirao "Rio 2016" i znak Olimpijskih igara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi