Ocu Felipea Andersona prijeti preko 30 godina zatvora!
Foto: Slupani automobil Andersonovog oca

Scene kao iz filma

Ocu Felipea Andersona prijeti preko 30 godina zatvora!

Teme:

Iz Brazila stižu nevjerovatne vijesti. Dok Felipe Anderson u Laziju pruža partije karijere, njegov otac se suočava sa najtežim trenucima u životu.

Sebastiao Tome Gomes, otac sjajnog fudbalera, mogao bi biti osuđen na više od trideset godina zatvora jer je uhapšen nakon svađe i ubistva bivšeg vjerenika svoje supruge. 

Andersonov otac jurio je svojim automobilom Santosa Silvu koji je bio na motoru, udario ga i usmrtio na mjestu. Da stvar bude još tragičnija, odmah nakon udesa izgubio je kontrolu nad volanom zbog čega je udario jednu staricu koja je također usmrćena.

Otac sjajnog fudbalera je brže-bolje napustio mjesto zločina, ali se odlučio dobrovoljno predati policiji kada su se strasti smirile.

Sada se očekuje suđenje i sprema mu se ogromna kazna, a ostaje da se vidi kako će se fudbaler Lazija snaći u novonastaloj situaciji i da li će tragedija uticati na njegove sve bolje igre u posljednje vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti