Od početka karijere do danas: Djevojke Cristiana Ronalda

Od početka karijere do danas: Djevojke Cristiana Ronalda

Merche Romero

A. Haznadarević

Otkad je objavljeno da je službeno najbolji fudbaler svijeta Cristiano Ronaldo ponovo sam, slavni Portugalac se gotovo svakoga dana dovodi u vezu sa nekom novom ljepoticom. Svi se sjećaju njegove posljednje dugogodišnje djevojke Irine Shayk, ali od ulaska u profesionalne fudbalske vode 2002. godine do danas, Ronaldo je bio još sa mnoštvom atraktivnih djevojaka. Iako ih je teško sve nabrojati, neke od njih su posebno poznate javnosti.

Još jedan model Merche Romero, rođena je u Andori 1976. godine, a većinu životnog vijeka provela je u Portugalu. U vezi s Portugalcem je bila 2006. godine, tokom njegove treće sezone u redovima Manchester Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.