Odabrane cheerleadersice Tennessee Titansa za 2012

Odabrane cheerleadersice Tennessee Titansa za 2012

M. Skaka

Iako imena 53 igrača NFL ekipe Tennessee Titansa neće biti poznata još do kraja avgusta, djevojke koje će ih u ovoj sezoni bodriti odabrane su jučer u Nashvilleu.

U prepunoj dvorani Wildhore Saloona žiri je imao težak zadatak da izabere najbolje među 48 djevojaka koje su ušle u finale.

"Talenat i priče koje stoje iza ovih ovih djevojaka zaista su spektakularni.", rekla je Stacie Kinder, šefica cheerleader ekipe Titansa. "Mislim da je večerašnja selekcija djevojaka bila najbolja koju smo imali u posljednjih nekoliko godina, čak su i mnoge djevojke koje su ispale u prvim rundama imale dovoljno kvaliteta za finale. Ovaj put, zaista smo mogli izabrati 40 djevojaka umjesto 26 koliko ih je potrebno za tim."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.