Ode zvijer u tuđe ruke: Aubameyang prodaje Lamborghinija po 'popularnoj' cijeni

Brzo mu je dosadio

Ode zvijer u tuđe ruke: Aubameyang prodaje Lamborghinija po 'popularnoj' cijeni

Napadač Borussije Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang stavio je na prodaju svoj luksuzni automobil, koji mu očigledno više nije potreban.

Aubameyangov Lamborghini Aventador LP 700-4,na čijoj se haubi nalazi njegov lični logo, uskoro će pasti u tuđe ruke, a nije poznato da li je Gabonac već dobio neku ponudu. Ipak, čini se da je Gaboncu ovaj automobil brzo dosadio s obzirom da ga je javnosti predstavio prije samo dva i po mjeseca.

Dortmundov napadač je za svoj luksuzni Lamborghini odredio cijenu 250.000 funti, pa ostaje da se vidi ko će biti njegov sljedeći vlasnik.

Naravno, Lamborghini nije jedini automobil koji Aubameyang posjeduje jer u svojoj kolekciji ima i skupocijenog Ferrarija, Porschea i Aston Martina.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi