Odom u javnoj kući potrošio 75.000 dolara

Nekadašnja NBA zvijezda i dalje u teškom stanju

Odom u javnoj kući potrošio 75.000 dolara

Endin Čaušević

Bivši NBA košarkaš Lamar Odom i dalje je priključen na aparate i nalazi se u teškom stanju.

Odom je u srijedu pronađen onesviješten u javnoj kući Love Ranch South, a nakon intervencije ljekara njegovo stanje se nije mijenjalo i nalazi se u komi.

Ljekari bolnice u kojoj se nalazi Odom izjavili su za tamošnje medije da stvari ne izgledaju dobro i da nekadašnjem košarkašu organi otkazuju jedan po jedan.

U javnost su izašli novi detalji o zabavi koja bi Odoma mogla koštati života.

On je u javnoj kući proveo tri dana i potrošio je skoro 75.000 dolara. Ranije je objavljeno da je Odom u javnu kuću došao kako bi zaboravio na probleme, a po dolasku su ga dočekale dvije prostitutke koje su mu tokom cijelog boravka bile na usluzi.

Uposlenici Love Ranch Southa izjavili su da je Odom imao VIP apartman s kompletnom uslugom, te da je pio mnogo alkohola i konzumirao gotovo sve vrste droga.

Također, prema navodima tamošnjih medija Odom je većinu vremena plakao za svojom bivšom suprugom Khloe Kardashian.

Pored konzumiranja droga, Odom je koristio i biljni 'Viagru' što je bio i uzrok njegove nesreće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.