Oglasila se djevojka koja je oralno zadovoljavala košarkaša Denvera

Video "slučajno" objavljen na profilu košarkaša

Oglasila se djevojka koja je oralno zadovoljavala košarkaša Denvera

E. Škorić

Nepromišjenost Jamala Murrayja, koliko god on tvrdio da je njegov profil hakovan, itekako je naštetio Harper Hempel.

Prije nekoliko dana američki mediji su ostali u šoku jer je objavljen snimak na kojem Murrayja, košarkaša Denver Nuggetsa, oralno zadovoljava djevojka Harper.

Snimak je objavljen u storyju na Instagramu, ubrzo je i uklonjen, ali kako to biva - internet ne prašta. Ubrzo se isti pojavio na brojnim sajtovima, društvenim mrežama...

"Prvo i najvažnije, želim da se izvinim fanovima. Moj profil je hakovan, trenutno radim na rješavanju problema. Hvala", napisao je Murray. Možda stvarno i jest, ali način na koji se sve to odvijalo sugeriše da je ipak samo želio da se malo pohvali prijateljima zbog načina na koji provodi vrijeme u izolaciji.

A sada se oglasila i sama nesretna djevojka...

"Prvo i najvažnije, želim reći da svi radimo pogreške, ali smatram da ovo treba riješiti. Nažalost, eksplicitni videozapis o meni slučajno je postavljen na Jamalov račun. Želim iskoristiti ovaj trenutak da se izvinim svim obožavateljima, djeci i općenito javnosti koji su ga možda vidjeli. Uz spomenuto, ovo je NAŠA osobna stvar i klevetu/dijeljenje ovog sadržaja treba zaustaviti. Hvala svima koji su u ovom trenutku razumjeli i podržali i na tome sam vam zahvalna. Hvala vam", napisala je.

View this post on Instagram

Just keep pushing 💓

A post shared by Harper Hempel (@officialharperhempel) on

View this post on Instagram

Bliss ♡

A post shared by Harper Hempel (@officialharperhempel) on

Oglasi