Oglasio se na Instagramu: Ivan Rakitić oduševljen visočkim suhomesnatim proizvodima

Veznjak Barcelone objavio story

Oglasio se na Instagramu: Ivan Rakitić oduševljen visočkim suhomesnatim proizvodima

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić oduševio je na Instagramu svoje fanove iz Bosne i Hercegovine.

Rakitić je već nekoliko sezona prvotimac Barcelone i jedan od najboljih igrača Hrvatske. Ovaj veznjak katalonskog kluba je aktivan na društvenim mrežama, a danas je pozitivno iznenadio svoje fanove u Bosni i Hercegovini.

On je objavio Instagramu story na kojem se vidi izdvojeni asortiman proizvoda mesne kompanije "Vimes" iz Visokog. Teško da neko može da odoli ovim proizvodima, a i zvijezda Barcelone je očito oduševljena tradicionalno susenim visočkim suhomesnatim proizvodima.

Sigurno da je ovo i odlična reklama za meso iz BiH, ali i kompaniju Vimes jer Rakitić na svom Instagram profilu ima preko 17 miliona pratitelja.

Rakitić je uz ovu fotografiju dodao i nekoliko emotikona koji jasno pokazuju da uživa u ovim proizvodima. Za kompaniju Vimes ovo je sigurno veliko priznanje od zvijezde Barcelone i dokaz da su na pravom putu jer su se našli na trpezi veznjaka jednog od najboljih klubova svijeta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi

Najčitanije iz kategorije