Olimpijski viceprak šokirao izgledom: Pizza mi je uništila život

Milorad Čavić ne liči na sebe

Olimpijski viceprak šokirao izgledom: Pizza mi je uništila život

Umirovljeni srbijanski plivač Milorad Čavić, koji je pažnju bh. javnosti na sebe skrenuo majicom "Kosovo je Srbija", danas izgleda neprepoznatljivo.

Čavić je prije sedam godina u Pekingu bio nadomak velikog podviga i rušenja nedodirljivog Michaela Phelpsa, ali se na kraju okitio "samo" srebrnom medaljom.

Danas 31-godišnji Čavić više ne liči na onog mladića koji je 2008. godine bilježio sjajne rezultate. Značajno se udebljao, ali je ostao i bez kose.

Čavić obožava društvene mreže i putem njih svakodnevno dijeli slike sa svojim prijateljima i fanovima, a upravo su one pokrenule priču koja je posljednjih dana aktuelna u srbijanskim tabloidima.

Nekada slavni plivač je na svoj Instagram profil objavio sliku nindža kornjače Michelangela na kojoj piše: "Pizza mi je uništila život". Čavić se odlučio našaliti na svoj račun i u opisu dodao: "Moj također".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.