Ona brutalno seksi, a on bijesan: Pojavio se 'vrući' snimak Ramosove supruge

Fudbaleru Reala nije svejedno

Ona brutalno seksi, a on bijesan: Pojavio se 'vrući' snimak Ramosove supruge

O. Lekić

Pilar Rubio je španska TV voditeljica koja je već duži niz godina u braku sa fudbalerom Real Madrida Sergijom Ramosom.

Prije nego što je započela ljubavnu romansu sa Ramosom, Pilar je bila najtraženija dama među fudbalerima, što, s obzirom na njen atraktivni izgled, uopšte nije iznenađujuće.

U prošlosti Pilar je studirala ekonomiju koju nikada nije završila, a tokom karijere je radila i kao model, te glumila u nekoliko španskih filmova. Poput većine svojih kolegica Pilar se fotografisala u izazovnim izdanjima, a videozapis sa jednog seta je ovih dana postao pravi hit na internetu.

Pilar je pred fotografskim objektivom pozirala u bazenu, dok je na sebi imala samo tange, a videozapis koji se pojavio u javnosti nije posve impresionirao Ramosa. Štoper Real Madrida je poznat kao izuzetno odgovaran i ozbiljan tip, pa shodno tome nije oduševljen idejom da se njegova ljepša polovina u javnosti pokazuje u pomalo eksplicitnom izdanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi