Ona je blago koje je Van der Vaart ispustio

Nije mu bila suđena

Ona je blago koje je Van der Vaart ispustio

Vezni fudbaler Real Betisa Rafael van der Vaart imao je tokom karijere mnogo zanimljivih ljubavnih afera.

Najpoznatija je ona sa holandskom manekenkom Sylvie Meis s kojom je bio oženjen i dobio sina. Njihova ljubav je trajala sedam godina, a manekenka je odlučila da pokrene rastavu nakon što ju je poznati fudbaler jednom prilikom udario u njihovom domu.

Njihov brak je službeno okončan u decembru 2013. godine, a Rafael bi se i dan danas trebao kajati zbog toga. On je jednom prilikom rekao da je bio 'idiot' jer je tako postupio s njom.

Sylvie nije imala mnogo problema da nađe novu ljubav pa su je mediji brzo nakon raskida povezivali sa biznismenom iz New Yorka.

Ona definitivno nikada neće imati problema sa pronalaženjem momaka...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi