Ona je bomba za kojom lude svi, a dečka joj žele velikani

Ruby Mae, djevojka Delea Allija

Ona je bomba za kojom lude svi, a dečka joj žele velikani

Midhat Šljivak

Fudbaler Tottenhama Dele Alli ima se čime pohvaliti i van terena.

Na terenu ovaj mladi fudbaler blista. Postao je jedan od najboljih fudbalera svijeta i za njegove usluge su zainteresovani vodeći klubovi Starog kontinenta.

Alliju ruže cvjetaju i van terena. On je u vezi sa zanonsom Ruby Mae, koja je prava seks bomba i koja privlači pažnju gdje god da se nađe.

Ova 21-godišnjakinja je jedan od najtraženijih engleskih modela. Očekivano, uz modela ide i fudbaler, a ona je uspjela "upecati" jednu od najvećih nada ostvrskog fudbala.

Kako je za Allija zainteresovan veliki broj klubova, ona bi sigurno išla s njim, a mi bismo je rado gledali na nekoj od evropskih plaža.

Vjerovatno bi joj najbolje stajala Barcelona s obzirom da je katalonski velikan izrazio želju za dovođenjem njenog dečka.

Uživajte uz zanosnu Ruby Mae.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi