Ona je glavni "krivac" za lošu formu Juana Martina del Potra

Ljepotica mu srce slomila

Ona je glavni "krivac" za lošu formu Juana Martina del Potra

Argentinski teniser Juan Martin del Potro neće po dobrom pamtiti 2014. godinu. Del Potro je loše počeo sezonu, a već u martu je morao na operaciju kako bi riješio problem sa hroničnom povredom zgloba ruke, što u prevodu znači da je za Argentinca sezona završena.

Delpo je i prije četiri godine imao istu povredu, ali na desnoj ruci i tada je odsustvovao sa terena deset mjeseci.

Međutim, povreda nije jedini problem koji muči Del Potra. Naime, mediji u Argentini pišu da teniseru ne ide ni na privatnom planu i da pati zbog raskida sa Karinom Jelinek. On je do prije godinu dana bio u vezi sa prelijepom manekenkom, ali je i nakon raskida bezuspješno pokušavao da je ponovo osvoji.

S druge strane, čini se kako je manekenka preboljela tenisera, a ovih dana primijećena je kako uživa u plažama Miamija sa još jednom argentinskom ljepoticom Paz Cornu.

Sudeći po fotografijama sa plaža i iz noćnog života, čini se da je Karina u međuvremenu okrenula novi list i da i ne razmišlja o teniseru. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti