Ona je Paul umjesto Paula

Europsiha

Ona je Paul umjesto Paula

M. Skaka

Sve je zakuhao Paul - hobotnica. Nakon njegove smrti ostalo je upražnjeno mjesto prognozera rezultata Eura pa su Holanđani pokušali sa nekim slonom, Ukrajinci imaju svinju prognozerku, a Francuzi?

Kod Francuza je to mnogo elegantnije. Tamošnju javnost prognozama utakmica zabavlja model i glumica Viriginie Caprice koja svoje prognoze nacrta na obnažene grudi i postira na Twitter.

Iskreno govoreći, ako tražite precizne prognoze, onda je bolje da se okrenete ka kijevskoj svinji, ona ipak malo bolje poznaje fudbal i nešto je tačnija, ali ako vam je draže da umjesto listića pogledate tijelo pristale Francuskinje, Viriginie će biti vaš izbor.

Polufinala je Viriginie već prognozirala, pa u finalu vidi Njemačku i Španiju.

Šta sve neće uraditi za malo slave...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.