Opasni momak moli i plače zbog Dilette: Volim je, želim da mi se vrati...

Boksera je potpuno izludila

Opasni momak moli i plače zbog Dilette: Volim je, želim da mi se vrati...

M. Šljivak

Italijanska voditeljica Diletta Leotta nedavno je raskinula vezu sa bokserom Denieleom Scardinom.

Jedan od najboljih boksera na Apeninima imao je tu sreću da provede godinu dana sa najpoznatijom sportskom novinarkom, ali mu je ona prije nekoliko sedmica saopštila da ne želi više biti sa njim.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCREG-Zht4v/[/instagram]

Otišla je Diletta na odmor. Provodila se zaista sjajno, a popularni King Toretto je pokušavao da je zaboravi na raznim lokacijama.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBgdORLj9lE/[/instagram]

U tome nije uspio, a u razgovoru za magazin Chi opasni momak se gotovo rasplakao zbog Dilette.

"Volim je. Nisam je prevario i ona je nešto najbolje što mi je život mogao donijeti. Bokser sam i ne bacam se po podu, ali kao da sam nokautiran otkako me ostavila. Želim da mi se vrati, spreman sam je ponovo osvojiti", rekao je on.

Teško je međutim vjerovati da će u tome uspjeti. Diletta se fantastično provodi bez njega i ostaje nam da vidimo hoće li mu se upornost isplatiti.

Top Komentari

Penderinos
Hehehe druškane sad možeš samo drkhat na nju ko i Mr. Šljivak
8 2
DamirS
Super vijest. Dan je spašen.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi