Tri godine je u vezi sa velikom zvijezdom Juventusa, a sada priznaje da voli i - žene

Oriana Sabatini dijeli strast

Tri godine je u vezi sa velikom zvijezdom Juventusa, a sada priznaje da voli i - žene

E. Škorić

Oriana Sabatini, nećakinja nekada lijepe i slavne teniserke iz osamdeseteih Gabriele Sabatini, ne krije da pored Paula Dybale voli i - djevojke.

24-godišnja Oriana u vezi je s Dybalom, a u Argentini je poznta kao pop i filmska zvijezda, dok je na društvenim mrežama prati 5,5 miliona ljudi.

"Ako trebam da stavim etiketu na sebe - da, mislim da sam biseksualac!", kazala je Oriana, otkrivši tako da pored muškaraca, voli da vodi ljubav i sa pripadnicama ljepšeg pola.

A što se tiče njene ljubavi sa zvijezdom Juventusa, već tri godine su zajedno i uživaju zajedno u stanu u centru Torina. Par se upoznao 2017. godine u Buenos Airesu zahvaljujući koncertu Ariane Grande.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJe0poYlU8z/[/instagram]

Kako piše Monitor, Oriana je bila plesačica u najavi Arianinog nastupa, a Dybala je bio oduševljen njenom ljepotom, pronašao je njen broj mobitela i odmah je pozvao na piće.

Oglasi

Zanimljivo da ona nije imala pojma o nogometu, pa je svoje roditelje upitala da li znaju ko je Paulo Dybala koji ju je pozvao da se vide. Roditelji su prasnuli u smijeh, pa joj objasnili da je simpatični mladić zvijezda argentinske nogometne reprezentacije i da igra za slavni Juventus u Italiji.

Što se tiče priznanja ljepotice o svojoj bipolarnoj seksualnoj orijentaciji, prema talijanskim medijima, Argentinci o njoj pričaju od 2017. Tada je Oriana objavila singl "Ostani ili trči", ljubeći se i grleći bez prestanka s manekenkom Soledad Alonso.

"Nema ništa bolje u životu od osjećaja slobode!", izjavila je Oriana tada na pitanje da li je ipak osoba koja voli i muškarce i žene.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CHyiuyGl3X8/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CG0WDoeFsJB/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBqWISIonvM/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_5HNIwoLTM/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B43F6dyI7SR/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B6YZ0-yoILV/[/instagram]

Promo

Top Komentari

zeničkidokosti
Kakva ba Oriana, ovo je Rihanna Junior haha.
0 3
Zoilomas
fuj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi