Originalno, nema šta: Saša Matić na poseban način čestitao rođendan Miralemu Pjaniću

Poznati folk pjevač

Originalno, nema šta: Saša Matić na poseban način čestitao rođendan Miralemu Pjaniću

Bosanskohercegovački reprezentativac i vezista Juventusa Miralem Pjanić jučer je proslavio 30. rođendan.

Na njegovu adresu stigle su brojne čestitke, a čini se kako se jedna izdvaja. Između ostalog rođendan mu je čestitao i dobro poznati pjevač narodne muzike Saša Matić.

Matić je tom prilikom i poslao poruku našem igraču.

"Dragi moj Miraleme, neka ti je sretan rođendan. Da si živ i zdrav prvenstveno, da igraš još mnogo utakmica, te da budeš uspješan na svim poljima jer i ti si misija, kao i ja u ovom teškom vremenu. Mi smo dokaz da nam ljubav nije zakasnila. Živ bio brate moj, voli te puno Saša Matić", kazao je Matić.

Nakon toga srbijanski pjevač zapjevao je svoj dobro poznati hit 'Kad ljubav zakasni'.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Sale je ljudina vazda bio
9 1
tuanzebe
ljudina
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi