Osim pripremio roštilj za najvjernije navijače

Osim pripremio roštilj za najvjernije navijače

O. Lekić

Stotine navijača Željezničara okupirali su danas Sarajevo Holiday Market gdje je na inicijativu menadžera Plavih Amara Osima organizirana roštiljada.

I ništa u svemu ovome ne bi bilo neobično da za roštiljem nije bio sam Osim koji je, vidno raspoložen, razgovarao s najvjernijim navijačima te pozirao ispred brojnih kamera i fotoaparata.

Osim nije propustio priliku da se slika i s najmlađim navijačima kluba sa Grbavice, ali i s najmađom selekcijom nogometnog kluba iz Baškog Polja (Hrvatska).

"Ideja za današnji roštilj je bila moja. Vidi se po meni koliko volim jesti", istakao je Osim.

Govoreći o budućim aktivnostima svog kluba, Osim je kazao da predstoje pripreme te nekoliko prijateljskih utakmica. Prokomentirao je i najave odlaska pojedinih igrača iz kluba.

"Ako šta bude, čut će se. Mi još uvijek nemamo ništa konkretno".
  
U proteklih nekoliko sedmica, svi posjetioci Sarajevo Holiday Marketa su imali priliku da se upoznaju s bogatom ponudom artikala Fan shopa Željezničara, a najpopularniji sati na Željinom štandu su protekli u svakodnevnim druženjima s igračima ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.