O'Sullivan: Razumijem Suareza, moj psihijatar mu može pomoći

Ronnie savjetuje napadača Liverpoola

O'Sullivan: Razumijem Suareza, moj psihijatar mu može pomoći

A. Beganović

Aktuelni svjetski prvak i po mnogima najbolji igrač snookera svih vremena, Ronnie O'Sullivan, preporučio je napadaču Liverpoola, Luisu Suarezu da posjeti njegovog psihijatra.

Tekuću sezonu u Premiershipu između ostalog obilježio je i Suarezov ugriz Branislava Ivanovića, zbog kojeg je napadač Liverpoola suspendovan deset utakmica.

Nakon što je ugrizao Ivanovića sjajni napadač se našao na meti mnogobrojnih kritičara, no O'Sullivan, tvrdi da razumije njegov potez.

"Potpuno razumijem Suareza. Riječ je o trenutku ludila nakon kojeg pomisliš 'uh šta sam to napravio, međutim u tim momentima ponesu te emocije", izjavio je aktuelni svjetski prvak u snookeru.

"Psihijatar Steve Peters mi je mnogo pomogao, vjerujem da će i Suarezu. Siguran sam da će profitirati na tim terapijama. Ja jesam", dodao je O'Sullivan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti