Osvanule fotografije bespomoćnog Odoma

Odom četiri dana koristio narkotike

Osvanule fotografije bespomoćnog Odoma

Midhat Šljivak

Lamar Odom prošle sedmice je pronađen bez svijesti u bordelu u Las Vegasu

NBA zvijezda je konzumirala sve moguće vrste narkotika, koristio je i usluge prostitutki za koje je izdvojio nevjerovatnih 79.000 dolara, a u bordelu je proveo čak četiri dana.

Boravak tamo mogao ga je koštati života. Odom je pronađen u jako teškom stanju, te se prethodnih dana vodila velika borba za njegov život.

Nekoliko dana je bio u komi, aparati su ga održavali u životu, a napravljene su i fotografije njegovog boravka u bordelu, gdje izgleda potpuno nemoćno.

Srećom, Lamar se počeo oporavljati. Već je počeo razgovarati s porodicom, ali bi korištenje teških narkotika moglo veoma utjecati na njegov život.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.