'Otac i sin' će zaigrati zajedno u Leicesteru

Vardy i društvo se šale sa Kapustkom

'Otac i sin' će zaigrati zajedno u Leicesteru

Mladi poljski fudbaler Bartosz Kapustka ovog ljeta je iz Cracovije prešao u Leicester i tako napravio ogroman iskorak u karijeri.

Kapustka se u Leicesteru sjajno snašao i istakao je da ga je u svlačionici Lisica dočekala prijatna i prijateljska atmosfera, te da su Vardy i Mahrez velike zvijezde, ali sjajni momci.

"Vardy je kralj napadača u Premiershipu, ali je odličan saigrač i timski kolega. Zadužen je za dobru atmosferu u ekipi i mnogo mi pomaže. Mahrez je majstor i kod njega se baš vidi da uživa u igranju fudbala", rekao je Kaputska, koji je otkrio da se neki i šale s njim:

"Ovdje je sa mnom još jedan Poljak Marcin Wasilewski. On ima 36 godina i kolege se šale i govore mi da sam njegov sin. Zovu nas ocem i sinom, i govore da sam došao iz Poljske da ga zamijenim. Wasilevski mi mnogo pomaže, od njega mogu mnogo naučiti".

Bartosz Kapustka (19) je za Leicester debitovao na utakmici protiv Barcelone, a na debi u Premier ligi još uvijek čeka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi