Otac Marcela Brozovića nikad tužniji: Plačem i pišem s vama...

Razočaran otkazom dočeka

Otac Marcela Brozovića nikad tužniji: Plačem i pišem s vama...

Iako cijela Hrvatska ima razloga da slavi ovih dana, otac Marcela Brozovića je danas veoma tužan.

Razlog je taj što je otkazan doček za njegovog sina u Velikoj Gorici. Iako je doček bio najavljen, prvo je odgođen, a kasnije i skroz otkazan.

To je rastužilo oca Ivana koji poručuje da će doček zato biti napravljen u selu Okuja pored Velike Gorice gdje je Marcelo i rođen.

On se putem Facebooka obratio navijačima.

"Dragi naši, NAŠ PONOS, sela Okuja, Italije, samo nije zaslužio da bude i Vas ponos, grada Velike Gorice. Roditelji, zahvalite svojopj djeci na podršci, svima Vama i NEKA PATI KOGA SMETA. Evo, nisam izdržao, plačem i pišem svima Vama. Večer će OKUJE GORJETI", napisao je Ivan Brozović preko Facebooka.

Podsjetimo, ovih dana se slavi po cijeloj Hrvatskoj, a nakon što su reprezentativci dočekani u Zagrebu, navijači su im priredili prelijep doček i u njihovim rodnim gradovima.

Top Komentari

stopkrkanima
Vidi ovaj pise isto oni nasi neka pati koga smeta hrvatska je popusila od prvaka svijeta
24 8
Jaa
Jebo te ovi ce bas od ove srece do finala i onda blamaze u finalu bas napraviti kosovsku bitku i traze da im se paradira iduca tri mjeseca. Al eto ako su fudbalska velesili vidjetcemo na uducim kvalifikacijama i EP.
16 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi