Otkriven razlog prekida Damira i Dejane? Kriva je pjevačica...

Tvrde srbijanski mediji

Otkriven razlog prekida Damira i Dejane? Kriva je pjevačica...

O. Lekić

Početkom februara ove godine ovdašnja javnost saznala je kako više nema ljubavi na relaciji Damir Džumhur - Dejana Živković.

Poznati par je okončao romansu koja je započela u junu prošle godine, kada su ujedno objavili prvu zajedničku fotografiju, a o razlozima prekida bh. tenisera i srbijanske manekenke prethodnih sedmica se mnogo šuškalo.

Ako je vjerovati pisanju srbijanskog Telegrafa, za prekid je "kriva" pjevačica - Kaya Ostojić.

"Dejana je tokom boravka u Australiji uočila da Damir dosta vremena provodi na društvenim mrežama, te da je prilično odsutan dok mu se obraća. U početku nije pridavala značaju njegovo tapkanje po telefonu, a kako je odmicalo vrijeme, riješila je da vidi o čemu se radi. I tako, dok je jednom kuckao po tastaturi, ona mu se našla i iza leđa i ostala šokirana kad je vidjela šta radi", otkrio je izvor blizak paru, dodavši:

"Vidjela je kako gleda Kayine slike, a zatim joj i šalje poruke. Dejanu je najviše iznerviralo to što je vidjela da je Damir poslao preko deset poruka pjevačici, a da ni na jednu nije dobio odgovor, te da je uprkos tome nastavio da šalje nove."

Pomenuti medij navodi da je Džumhur pokušavao zaustaviti Dejanu u namjerama da ga ostavi, međutim zgodna manekenka je ostala pri odluci da stavi tačku na njihovu vezu.

Dejana je Džumhura pratila na brojnim turnirima i svojom pojavom izazivala pažnju ne samo bh. i regionalnih već i svjetskih medija. Posebno u trenutku kada je Damir osvajao ATP turnire u St. Petersburgu i Moskvi...

Sometimes the greatest way to say something is to say nothing at all 🦋

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi