Najmisterioznija žena fudbalera: Muž joj je svjetski prvak, igra za velikana i koštao je 100 miliona

Krije lice od javnosti

Najmisterioznija žena fudbalera: Muž joj je svjetski prvak, igra za velikana i koštao je 100 miliona

A. Čaušević

Dok  mnoge žene fudbalera nastoje da su što više u centru pažnje, ima i onih koje vode potpuno drugačiji život.

Rima Edbouche je vjerovatno najmisterizonija žena fudbalera pošto se u javnosti praktično ne pojavljuje.

Tačnije, na internetu je moguće pronaći samo jednu fotografiju njennog lica koja je nastala na svadbi sa sadašnjim suprugom.

Rima je supruga Ousmanea Dembelea, svjetskog prvaka sa Francuskom i fudbalera koji je danas potpisao novi ugovor s Barcelonom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfzY0hpobl8/[/instagram]

Dembele koji je prije pet godina plaćen čak 105 miliona je u prošlosti bio pravi buntonvik, ali izgleda da ga je njegova supruga smirila te je sada mnogo zreliji i iskusniji.

Oglasi

Dembele i Rima su se vjenčali krajem prošle godine u Maroku, a interesantno da u njegovom klubu tada nisu imali pojma šta se sprema.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CehOSqBoTtq/[/instagram]

Francuz je noći provodio igrajući PlayStation sve dok u njegov život nije ušla misteriozna Marokanka i totalno ga je promijenila.

O Rimi se praktično ne zna ništa osim da je supruga poznatog fudbalera koji nastupa za jedan od najpoznatijih klubova na svijetu.

Jako je aktivna na Instagramu, ali interesantno uopšte ne pokazuje svoje lice prilikom objavljivanja fotografija. Popularna je i na TikToku sa pola miliona pratitelja.

Prošle sedmice je lansirala vlastiti brand što znači da je kreativni dizajner, a sigurno je da joj je muž velika podrška u svemu.

Top Komentari

BaboBih
Smeta Čaušu papku sto nemoze da vidi sise. Ostavi na miru, jel to ima sta sa sportom debilu od novinara
3 1
plemic
nevjerovatno, šokantno ...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi