Ovako izgleda luksuzna Higuainova vila u Torinu

Mjesečno košta 30 hiljada eura

Ovako izgleda luksuzna Higuainova vila u Torinu

U narednim danima bi transfer Gonzala Higuaina u Juventus trebao dobiti i zvaničnu potvrdu. 

Najbolji strijelac Serije A u prošloj sezoni za svotu od 94 miliona eura će pojačati torinski klub, a za četverogodišnjim ugovorom mu je zajamčeno 7,5 miliona eura po sezoni. 

Da Higuaina čeka kraljevski tretman u Juventusu potvrđuju i fotografije koje su objavili mediji u Italiji. Za golgetera kao što je on bilo je potrebno pronaći dom sukladan njegovoj vrijednosti, pa će tako u narednom periodu Higuain biti smješten u luksuznoj vili od 700 kvadrata koja se nalazi u elitnom dijelu Torina. 

Unutarnji bazen, teretana, sauna samo su neke stvari koje posjeduje budući Higuainov dom, a navodno mjesečno će ga koštati 30 hiljada eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi