Ovako izgleda zbirka najboljih automobila Cristiana Ronalda

Ovako izgleda zbirka najboljih automobila Cristiana Ronalda

Porsche Cayenne Turbo S Mansory

A. Haznadarević

Službeno najbolji fudbaler svijeta Cristiano Ronaldo, kao jedan od najvećih sportista, ali istovremeno i kao jedan od najvećih živih marketinških brendova, maksimalno koristi svoju slavu i popularnost radeći stvari u kojima uživa. Tako je čuveni CR, kao veliki ljubitelj automobila, u mogućnosti bio da počne slagati svoju kolekciju skupocjenih četverotočkaša koja je uveliko premašila vrijednost od 5 miliona dolara. Ovo su najatraktivniji primjerci iz Cristianove garaže.

Automobil koji je doduše promijenio vlasnika i koji je privukao veliku pažnju kada ga je Cristiano Ronaldo odlučio prodati. Djelo je čuvene tuning kuće Mansory, koja je temeljno preradila najjačeg Porscheovog Cayennea, i koji je nov koštao nešto više od 400.000 dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.