Ovako su reprezentativci BiH izgledali prije nego što su postali poznati

Fotografije iz prošlosti

Ovako su reprezentativci BiH izgledali prije nego što su postali poznati

Kada zarovite u stari album i pogledate svoju fotografiju iz mladosti, vjerovatno prva misao glasi: "Zar sam stvarno ovako izgledao?" Sigurno je da to isto ponekad pomisle i naše fudbalske zvijezde poput Edina Džeke, Miralema Pjanića, Ermina Bičakčića..., čiji se izgled znatno mijenjao s godinama. 

Gledajući njihove fotografije iz mladosti samo jedno nam pada na pamet - nikada ne znaš šta će postati osoba koja je sjedila pored tebe u osnovnoj školi. Ovo je stvarno takva situacija jer u mladosti nisu baš djelovali da će postati fudbaleri za koje će se danas jagmiti renomirani evropski klubovi.

U nastavku pogledajte kako su neki od fudbalskih reprezentativaca naše zemlje izgledali prije desetak godina.

Top Komentari

powking7
koja je logika staviti sliku, pa ime. pa teks? boze sačuvaj
4 0
red devil mo
Likom mi baca na Besica?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi