Ovakvog Kagawu žele navijači Uniteda

U reklami pokazao svoje vještine s loptom

Ovakvog Kagawu žele navijači Uniteda

Edmir Škorić

Povreda je Shinjija Kagawu spriječila da pokaže svoje najbolje izdanje u Manchester Unitedu ove sezone, no u jednoj reklami Japanac je pokazao veliko umijeće s loptom.

Kagawa je na Old Trafford stigao iz Borussije Dortmund prošlog ljeta, no odigrao je svega 18 utakmica za Crvene vragove. 

 

Dvadesetčetverogodišnji japanski nogometaš je i sam priznao da je razočaran što u Unitedu nije pokazao ono zbog čega ga je Sir Alex Ferguson doveo iz Borussije. 

 

Međutim, u reklami Kirin Brewery kompanije na jednoj japanskoj televiziji, Kagawa je igrao protiv devetorice nogometaša. Sjajni driblinzi i na kraju prelijep pogodak. 

 

Nema sumnje da ga navijači Uniteda žele baš ovakvog naredne sezone...

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.