Legendarnom napadaču je uništila brak: "Slala sam fotografije oženjenom muškarcu"

Owen u centru skandala zbog Rebecce

Legendarnom napadaču je uništila brak: "Slala sam fotografije oženjenom muškarcu"

Edmir Škorić

TV zvijezda i bivša učesnica Big Brothera Rebecca Jane najzad se oglasila nakon što je nedavno objavljeno da je koketirala sa bivšim nogometašem i idolom brojnih Engleza Michaelom Owenom.

Legendarni napadač i osvajač Zlatne lopte iz 2001. godine je prevario suprugu s reality zvijezdom, a otočki mediji objavili su razne "prljave" poruke koje su razmjenjivali, a postoje i fotografije eksplicitnog sadržaja.

Owen je Rebeccu navodno zapratio na Twitteru još u martu, ali 21. juna su izašli sočni detalji njihovog koketiranja. Dopisivali su se danima, slali jedno drugom "bezobrazne" fotografije, a vjeruje se da je bilo i susreta uživo u tajnosti.

Legendarni Englez je u braku još od 2005. godine, a poznato je da je 2014. bio na ivici razvoda. To je objasnio i u svojoj autobiografiji koju je izdao prije dve godine.

"Sada kada je moja ideja da se rastanem sa Luizom 2014. godine napokon prošla, siguran sam da da će svi koji me poznaju sada reći da sam potpuno drugačija osoba", napisao je tada Owen.

U kolumni za Burnley Express se po prvi puta oglasila i sama Rebecca (36), svjesna da je napravila pogrešku s Owenom.

Oglasi

"Poslala sam fotografije oženjenom muškarcu. Nisam to trebala učiniti. Trebala sam zadržati platonsku komunikaciju. Posljednjih sam sedmica čula kako mi mnogi ljudi govore 'slobodna si, to nije bila tvoja odgovornost', ali i sama sam morala biti opreznija", napisala je Rebecca.

"Michael je oženjen čovjek s četvero djece i u početku zaista nisam shvaćala šta radim. Bila sam zatreskana u njega, ali kada su stvari postale malo ozbiljnije, samo sam se povukla", dodala je ona.

Informacije koje su britanski mediji objavili prije nekoliko dana uvjeravali su da je nekadašnji napadač zatražio od Rebecce golišave fotografije: "Ne prepustite ništa mašti", bila bi jedna od poslanih poruka.

Prvi put su mediji o ovom skandalu pisali 21. juna, ali Owen se nije oglašavao po tom pitanju. Uglavnom je ostavljao po Twitteru komentare vezano za utakmice Engleske na Evropskom prvenstvu.

Top Komentari

Ibro
Dobra prda
3 0
Nizace
Najzad. Hmmmm.... Bem ti gramatiku i profesoricu koja te najzad naučila!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi