Opet je to uradila: Atraktivna borkinja erotskim fotografijama muškarcima "pomutila pamet"

Zna šta uraditi

Opet je to uradila: Atraktivna borkinja erotskim fotografijama muškarcima "pomutila pamet"

Admin Čaušević

Treća BKFC borba Paige VanZant odgođena je samo nekoliko sati nakon što su je fanovi pozvali da "snimi porno" nakon što je na Instagram postavila mnoštvo seksi fotografija u teniskoj opremi.

VanZant je objavila erotske fotografije samo nekoliko dana prije nego što se trebala vratiti na BKFC događaj u Londonu ovog vikenda, ali njena borba protiv Charise Sigale sada je otkazana.

Plavokosa ljepotica objavial je tri fotografije na kojima nosi otkrivenu odjeću koju šefovi prestižnih teniskih turnira poput Wimbledona nikako ne bi odobrili.

U prvom kadru VanZant skreće pogled s kamere dok podiže svoju tenisku majicu kako bi krišom zavirila u svoje čipkasti donji veš.

Druga fotografija prikazuje VanZant kako gleda u kameru s teniskim reketom u ruci dok svjetlost blješti s njenog preplanulog tijela.

Oglasi

Treća fotografija je najprovokativnija od svih i pokazalo se da je pobjednička u nizu s njenih 3,2 miliona pratitelja.

Na njoj VanZant čeznutljivo gleda u kameru dok se lagano saginje, otkrivajući svoj duboki bijeli gornji dio koji je nesigurno vezan sićušnim čvorom.

Njene hlače su također podignute kako bi još jednom otkrile njeno čipkasto donje rublje u potezu što sigurno nije zasmetalo njenim fanovima.

Ono što mnogi ne znaju to je da je VanZant zapravo već snimila film za odrasle. Bivša UFC djevojka je to otkrila u februaru ove godine.

Na pitanje bi li snimila film s ocjenom X, VanZant je otkrila: "Da li bih? Definitivno smo to već uradili", nakon čega je dodala: "Da li bih ga prodala ili promovisala? Mhmmm, to je druga priča."

Top Komentari

Siporex
Cuj to "plavokosa ljepotoca"... Ovo vama lijepo?? Nikakva razlika izmefju nje i Hiljadarke sa relacije Maglaj - Doboj! ***** k'o *****,obe iste kao i ovaj portal...
3 0
Zoilomas
Zna sta radi aaaaaa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti