Pamela Anderson na veoma okrutan način završila ljubavnu vezu s Ramijem

Francuski igrač je zaprosio, ali...

Pamela Anderson na veoma okrutan način završila ljubavnu vezu s Ramijem

E. Čaušević

Bivši reprezentativac Francuske, Adil Rami, iznenadio je javnost kada je potvrdio ljubavnu vezu s nekada najseksipilnijom ženom svijeta Pamelom Anderson.

Pamela je 90-tih važila za seks simbol, ali i danas je veoma interesantna muškoj populaciji. Mnogi su bili iznenađeni kada su saznali da je američka glumica u vezi s igračem Marseillea, a to je zvanično potvrđeno prije nekoliko mjeseci. Ona ga je bodrila na Mundijalu u Rusiji gdje su Trikolori došli do zlata, a Rami se nakon toga oprostio od reprezentacije.

Međutim, na kraju je sve završilo onako kako se očekivalo jer njihova ljubavna veza nije potrajala. Francuski mediji prenose da je Pamela odlučila završiti stvari s Ramijem, ali na prilično okrutan način. Naime, Rami je bio spreman da uđe u brak s Pamelom, te ju je čak zaprosio, ali mu je ona rekla da ne želi da se vjenča za njega, te je prekinula vezu.

Ovaj 51-godišnja glumica je čak 21 godinu starija od Ramija, te su u vezi bili nešto duže od godinu dana. Rami je svojim prijateljima otkrio da je planirao budućnost s njom, te da je šokiran nakon što je ona odbila da se uda za njega, a nakon toga je odlučila da prekine svaki odnos s njim. Ipak, izvor blizak glumici je poručio da je ona to uradila na nesebičan, a ne okrutan način kako su to mnogi shvatili.

"Pamela je prethodnih sedmica bila s Adilom i provodila je vrijeme s njegovim sinovima blizancima. Slomilo joj je srce to što misli da ih on ne viđa često kao što bi trebao, te misli da je ona kriva za to. Odlučila je da više neće biti dio njihovih života i to je zaista nesebičan potez s njene strane. Srce joj je zaista slomljeno, ali život ida dalje", poručio je izvor blizak Pameli Anderson.

Image result for pamela anderson rami

Top Komentari

kommando88
Mindža joj je oderana kao pile za prvi maj, ali opet ima to nešto jebizovno kod sebe iako je u 50im
37 1
Benjamingst
Dobra vijest ovdje u USA niko nepise ni o Pameli ni Rami... samo nas sportsport ba...
25 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi