Pamela Anderson se preselila u Francusku zbog fudbalera Marseillea

Slavna glumica se skrasila

Pamela Anderson se preselila u Francusku zbog fudbalera Marseillea

Slavna američka glumica i playboy zečica Pamela Anderson preselila se u Francusku zbog veze sa fudbalerom Marseillea Adilom Ramijem.

Par se upoznao na trci Formule 1 u Monacu prošle godine, a veoma brzo su se zbližili i sada su odlučili da će živjeti zajedno.

Pamela je odlučila da izda svoju vilu u Malibuu dok provodi vrijeme u Evropi, a procjenjuje se da će za to uzeti veliki novac jer se radi o veoma velikom prostoru koji je veoma lijepo uređen i kojeg nijedna mušterija neće moći odbiti.

"Veoma je teško pronaći dobro rješenje za mene u ovim godinama, ali za sada radim ono što želim. Živim ja jugu Francuske, a 99 posto vremena provodim radeći ono što želim", rekla je Pamela.

Podsjetimo, ona je proteklih sedmica uočena i na stadionu Veledrom gdje je pratila utakmice Marseillea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi